Verhalen van medewerkers van Hollister

Het is onze missie om de kwaliteit van leven van mensen die onze producten gebruiken, naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Onze cultuur en onze onveranderlijke principes — waardigheid van de persoon, service, integriteit en rentmeesterschap — leiden ons in de beslissingen die we nemen, de manier waarop we met elkaar omgaan en de manier waarop we onze klanten van dienst zijn. Dat zorgt ervoor dat Hollister zo'n geweldige werkplek is.


Lees de verhalen van medewerkers om te ontdekken hoe het is om medewerker van Hollister te zijn. Ieder verhaal is anders. De overeenkomst in de verhalen is de gedrevenheid in wat we doen en hoe we succesvol zijn in het waarmaken van onze missie. 


Anjali

Marktinzichten en strategische planning

We zijn een bedrijf met een missie dat een verschil maakt in het leven van anderen.  Het is de moeite waard om deel uit te maken van een organisatie met een hoger doel.


Gezondheidszorg is een geweldige branche waarin je een positieve invloed kunt hebben. Dat trok me aan bij Hollister. We zijn een bedrijf met een missie dat is gericht op het maken van een verschil in het leven van anderen. Ons team luistert actief naar de behoeften van onze klanten en stelt zich ten doel het leven te verbeteren van de mensen die onze producten en diensten gebruiken.  Het is de moeite waard om deel uit te maken van een organisatie met een hoger doel.

Hollister wil graag het beste uit onze mensen halen. Als je gemotiveerd bent, zijn er groeikansen.  De mensen hier zijn bereid om je te helpen bij het ontwikkelen van je potentieel.  

Ik was verbaasd en enthousiast over hoe open mensen op alle niveaus en functies staan voor samenwerking.  Als bedrijf moeten we samenwerken om te winnen en we doen dit op een manier die ik op andere plaatsen niet heb gezien.  We richten ons gezamenlijk op onze gedeelde langetermijndoelen. 

Als ik mensen ontmoet die onze producten gebruiken, laten ze me weten hoe enthousiast ze zijn over ons bedrijf en hoeveel waardering ze hebben voor de producten, ondersteuning en diensten die wij aanbieden. Het geeft me een goed gevoel en het is een van de vele redenen waarom ik graag bij Hollister werk.  

We maken het leven waardiger en waardevoller