StatementHollisterNovelCoronavirusMar132020

Officiële verklaring van Hollister Incorporated met betrekking tot de levering van producten en het nieuwe Coronavirus 2019 (COVID-19)

  • 13/03/2020
  • Corporate

De verspreiding van het nieuwe Coronavirus (COVID-19) in 2019 heeft geleid tot bezorgdheid over de blijvende beschikbaarheid van medische producten. 

Op dit moment verwachten we geen invloed op ons vermogen om onze stomaproducten of intermitterende katheterproducten te leveren aan onze huidige klanten of aan anderen die ze nodig hebben. 

"Al bijna 100 jaar is het onze missie om het leven waardevoller en waardiger te maken voor de mensen die onze producten en diensten gebruiken", aldus V. George Maliekel, President en CEO van Hollister Incorporated. "Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat we onze producten kunnen blijven leveren aan onze klanten, die in het middelpunt staan van alles wat we doen." 

Onze productiefaciliteiten in de Verenigde Staten, Ierland, Denemarken, India en Litouwen werken hard om aan de huidige leveringsbehoeften te voldoen.   

We zullen de situatie van het Coronavirus (COVID-19) blijven volgen en zullen nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het behoud van de aanvoer waar nodig delen.  

Indien u vragen of bezorgdheden heeft, neem dan contact op met uw lokale klantenservice op het nummer 010 23 04 77 of hollistercontact@hollister.com

The information provided herein is not medical advice and is not intended to substitute for the advice of your personal physician or other healthcare provider. This information should not be used to seek help in a medical emergency. If you experience a medical emergency, seek medical treatment in person immediately.