Carrières

Werken bij Hollister vraagt om passie en gedrevenheid


Maak met ons het verschil

Bij Hollister Incorporated doen we ons werk met passie en zetten we ons volledig in om de kwaliteit van leven van de gebruikers van onze producten en services op een zo hoog mogelijk niveau te brengen.  Dit kunnen we waarmaken omdat we op dezelfde manier met onze medewerkers omgaan. 


We zijn ons ervan bewust dat gebruikers van onze producten en services een leven vol uitdagingen hebben. Alles wat we doen is erop gericht om het leven van de gebruikers waardevoller en waardiger te maken.


Een carrière bij Hollister biedt veel mogelijkheden. We bieden een werkomgeving waarin samenwerking het devies is en waarin u wordt uitgedaagd en gemotiveerd om uw vaardigheden en carrière verder te ontwikkelen. Werken bij Hollister biedt u mogelijkheden om uw kwaliteit van leven te verbeteren, zowel thuis, op het werk als in de maatschappij.


Geïnteresseerd in een carrière bij Hollister? Laat het ons weten via: caroline.brackx@hollister.com

Lees de verhalen van onze medewerkers en ervaar zelf hoe het is om bij Hollister te werken.  Ieder verhaal is anders. De overeenkomst is de gedrevenheid in wat we doen en hoe we succesvol zijn in het waarmaken van onze missie.