#OstomyAwareness Mensen samenbrengen

Elk jaar is het eerste weekend van oktober een moment van verbinding, inspiratie en bezinning voor de community van stomadragers. Wij hopen dat je op 7 oktober 2023 virtueel bij ons aansluit.

Niet uit België? Klik op je land hieronder om een andere site te bezoeken.

Australië |  België (Frans) |  Brazilië |  Canada (Engels) |  Canada (Frans) |  Frankrijk |  Duitsland |  Ierland |  Mexico |  Nederland |  Nieuw-Zeeland |  Verenigd Koninkrijk |  Verenigde Staten


Beleef de dag op jouw manier

Voor veel mensen betekent een stoma operatie een nieuwe kans om hun dagelijks leven te verbeteren. Het helpt hen moeilijke symptomen onder controle te krijgen en stelt hen in staat dingen te doen die ze eerder, voor hun ziekte, niet konden. Deze positieve resultaten zijn de reden waarom wij deze dag in het leven hebben geroepen. Hier kan je meer te weten komen over het onderwerp, je steun betuigen of contact leggen met andere leden van de wereldwijde stoma community.

 

Deel je verhaal

Pronk met je stoma-sticker

Stoma Stickers zijn een geweldige manier om bewustzijn te creëren, een gesprek te beginnen of steun te betuigen. Bekijk het gratis digitale stickers-pakket van Hollister Incorporated op Instagram om je posts in Instagram stories op te leuken. Deel een foto met die van jou op sociale media en gebruik de hashtags #OAD2023 en #OstomateVoices.

Hoe digitale stickers te gebruiken

 

Bekijk Hollister op Instagram

Ambities bereiken nieuwe hoogten

« The Ostomy Athlete » initiatief brengt atleten van over de hele wereld bij elkaar om onderwijs en fondsenwerving te ondersteunen om het leven van mensen met stoma's en aanverwante aandoeningen te verbeteren. Hoor meer van oprichter Patrick Belton over de inspiratie voor dit initiatief en wat ze willen bereiken. 

 

Leer meer

 

De stoma begrijpen

Kom meer te weten over het dagelijkse leven van een stomapatiënt of over producten en de informatie die voor je beschikbaar is

Gezonde huid

Een gezonde huid rond je stoma zorgt er niet alleen voor dat het materiaal van het zakje goed hecht, maar kan ook jouw kwaliteit van leven verbeteren. Door speciale aandacht te besteden aan het verbeteren en behouden van de gezondheid van de huid, kan je je comfortabel voelen met je stoma. 
 

Bescherming waar het belangrijkst is

Leven met een stoma betekent niet dat je hoeft te leven met lekkage van stomavocht of met huidirritatie. Bekijk hoe de CeraPlus™ gamma van stomaverzorgingsproducten* uw huid de geavanceerde bescherming geeft die ze verdient. 

Gemoedsrust

Misschien heb je vragen over je stoma en over hoe je het leven kunt blijven leiden zoals jij dat wil. Maar je hoeft dat niet alleen uit te zoeken. Wij zijn er om je te helpen.
 
 
 
 
 

Op zoek naar meer te doen op Stoma Awareness Dag?

Kijk eens naar de geweldige dingen die Dansac te bieden heeft.

 

 

Bezoek Dansac OAD Site

 

Ostomy-Awareness-Day-affirmation-card-my-stoma-makes-me-feel-free

Blijf met ons verbonden!

We zijn er voor je op Stoma Awareness Dag en elke andere dag.

Word lid van onze mailinglijst

Ontvang updates over nuttige ideeën, tips en producten.

Deel je verhaal

Hobby's, routines, ervaringen - je verhaal kan anderen inspireren.
Remois-Logo_50x44   *Bevat de Remois Technologie van Alcare Co., Ltd