woman-at-outdoor-yoga-class-hollister-ceraplus-products

CeraPlus™-producten* beschermen waar het belangrijkst is

De CeraPlus™ lijn van stoma-producten geeft uw huid de geavanceerde bescherming die ze verdient. Kijk wat voor u het beste is.

Huidbescherming vanaf dag 1

CeraPlus™ producten hebben een huidplaat samenstelling waarin ceramide is verwerkt, een natuurlijk bestanddeel van de huid dat zorgt voor een gezonde huid. Bovendien krijgt u een veilige en comfortabele pasvorm die beschermt tegen lekkage voor alle soorten stoma's. Uw huidplaat blijft op zijn plaats en helpt uw huid gezond te houden, zodat u zich vrij kunt voelen om uw leven te leven.

Soft Convex voor alle vormen en maten

Stoma's zijn er in verschillende vormen en maten, dus omvatten CeraPlus™-producten een huidplaat met zachte convexiteit voor een flexibele pasvorm. Deze huidplaat beweegt met u mee en biedt zacht contact rond de stoma voor veiligheid, zelfs rond huidplooien en lichte oneffenheden. CeraPlus™ soft convex-producten zijn voorzien met ceramide voor een gezonde huid rond de stoma, zodat u kunt rekenen op een veilige pasvorm met een natuurlijk, verzachtend comfort - net als alle CeraPlus™ stomaproducten.

Wat de vorm of grootte van uw stoma ook is, de geavanceerde lijn van CeraPlus™ stomaproducten heeft een manier om de huid te beschermen waar dat het belangrijkst is. Bekijk de volledige lijn van CeraPlus™ stomaproducten.

 

 

Remois-Logo_50x44   * Bevat de Remois Technologie van Alcare Co, Ltd.