Over ons

Een onafhankelijk bedrijf in de gezondheidszorg dat eigendom is van de werknemers


Wereldwijde service

Hollister is een onafhankelijk bedrijf dat medische hulpmiddelen en diensten ontwikkelt, fabriceert en op de markt brengt, en eigendom is van de werknemers.


Wij leveren medische producten voor stomazorg, dankzij twee internationale merken - Hollister Ostomy en Dansac Ostomy; alsook producten voor continentiezorg, intensieve zorg en wondzorg. We bieden ook vernieuwende zorgprogramma's, evenals voorlichtingsmaterialen voor patiënten en opleidingsmaterialen voor professionele zorgverleners.


Hollister is al meer dan 95 jaar leverancier van medische hulpmiddelen en services aan zowel professionele zorgverleners als patiënten — en maakt een verschil in het leven van mensen over de gehele wereld.


Onze missie

Het leven van de gebruikers van onze producten waardevoller en waardiger te maken.
Meer informatie


Onze visie

Door elke dag onze missie als uitgangspunt te nemen, kunnen we groeien en floreren als bedrijf en als mens.


Onze onvoorwaardelijke principes

Onze onvoorwaardelijke principes vormen een tijdloze leidraad en verwoorden exact wat het betekent om bij Hollister te werken. We streven ernaar deze kwaliteiten tot uiting te laten komen in alles wat we doen, zowel als bedrijf en als mensen.

Waardigheid van de persoon

Onze werknemers, maar in feite iedereen, bezitten waardigheid en intrinsieke waarde, ongeacht het werk dat ze doen. Hollister behandelt zijn medewerkers met respect, en zo behandelen wij elkaar ook. 

We doen altijd onze uiterste best om aan de behoeften van de gebruikers van onze producten en services te voldoen. Zodoende maken we hun levens waardevoller en worden we zelf ook betere mensen.

Service

Wij richten onze service op hen die onze producten en diensten gebruiken, de maatschappij, alle overige klanten en op onszelf. Dit doen wij in alle bescheidenheid, maar met compassie en doorzettingsvermogen.

Integriteit

Integriteit staat centraal in onze werkwijze. Bij Hollister laten wij ons leiden door ethiek. Wij zijn open en oprecht, behandelen iedereen eerlijk en gelijkwaardig, ook in moeilijke situaties.

Rentmeesterschap

Aan de medewerkers is een onafhankelijk bedrijf toevertrouwd. Als beheerders hiervan laten wij ons leiden door het beleid en de principes van onze oprichter, John Dickinson Schneider, om er zeker van te zijn dat Hollister voor altijd deze positie zal houden en financieel sterk blijft naarmate het bedrijf groeit en successen boekt. Onze beslissingen zijn gebaseerd op de belangen van Hollister op de langere termijn en volgen steeds het motto van John Dickinson Schneider: ‘Alleen het beste is goed genoeg’.