Cristina Testimonial

Cristina

Global Marketing Manager

Innovatie is hier bij Hollister van cruciaal belang. Het gaat niet alleen om de productie van nieuwe producten, maar ook om samenwerken aan innovatieve ideeën.


Ik ben Portugese, maar ben geboren en opgegroeid in Duitsland, en verhuisde later naar Spanje. Ik werd in 2008 gebeld over een geweldige kans bij Hollister om in dienst te treden als productmanager om te helpen bij de groei van de divisie voor continentiezorg in Spanje. Ik wist niet zeker of ik mijn huidige baan wilde opzeggen, maar door de enthousiaste en lange sollicitatiegesprekken raakte ik gefascineerd door de mensen en het project. Hoe meer medewerkers van Hollister ik ontmoette, hoe meer ik overtuigd raakte van deze unieke kans. Dus hier ben ik.

Ik werk in een functie als global marketing manager waarin ik de kans heb om al mijn ervaringen op het gebied van talen, landen en cultuur te gebruiken. Innovatie gebeurt hier bij Hollister op elke afdeling. Op professioneel en persoonlijk vlak leer ik nog elke dag iets nieuws. Ik verveel me hier nooit.

Wat Hollister onderscheidt van andere bedrijven, is het gebrek aan hiërarchie. Bij sommige organisaties ken je de directeur alleen van een foto. Hier heb je altijd toegang tot de hoogste managers en word je aangemoedigd open te zijn. Zij zijn betrokken bij je carrière en zijn geïnteresseerd in hoe het met je gaat. Hollister geeft echt om zijn medewerkers; dat is zo verrijkend.

We maken het leven waardiger en meer de moeite waard