Missie van Hollister Incorporated


Hollister wil een bedrijf zijn dat naar buiten kijkt, naar de behoeften van professionele zorgverleners en de mensen die ze helpen. 

Deze inzet is gericht op onze missie: professionele zorgverleners helpen betere producten en services te leveren en het leven van de mensen die onze producten gebruiken, waardevoller en waardiger maken.

Door te luisteren naar onze klanten en de mensen die zij helpen, krijgen we een beter begrip van de behoeften die we het beste kunnen beantwoorden. 

Dit zal ertoe leiden dat we de huidige producten verbeteren en dat we nieuwe en unieke producten zullen ontwikkelen of aankopen, omdat alle producten onontkoombaar de cyclus van groei, bloei en neergang moeten doorlopen. 

Onze producten en services zijn van een superieure kwaliteit en worden ondersteund door ons beleid dat is gericht op onvoorwaardelijke klanttevredenheid. 

We zullen gezamenlijk hiernaar streven door ons te concentreren op het proces om aan deze behoeften te voldoen, door samenwerking, inzet en creativiteit. 

We zullen sterke relaties vormen met andere leveranciers en distributeurs en met de gemeenschappen waarin we werkzaam zijn. 

We zullen ons gedrag in elk onderdeel van het bedrijf beoordelen aan de hand van de mate waarin dat gedrag bijdraagt aan het beter bedienen van onze klanten. 

We geloven dat de ethische weg de enige weg is om ons bedrijf te leiden. 

Hollister heeft het unieke voordeel dat het verder kan bouwen op een solide fundament van "kwaliteitsproducten, kwaliteitsservice, kwaliteitswerknemers" een erfenis van onze oprichter John Dickinson Schneider.  

We hebben beloofd de onafhankelijkheid van onze onderneming te behouden -- het eigendom van de werknemers -- en daarom zullen we onze onderneming blijven managen als een intern gefinancierd en winstgevend bedrijf. 

Door elke dag aan de hand van onze missie te leven, zullen we groeien en floreren als een bedrijf en al doende zullen we zo betere mensen worden.