Onze bedrijfscultuur

We laten ons leiden door The Schneiders' Legacy en onze onveranderlijke principes


Bij Hollister Incorporated staat alles wat we doen in het teken van de fundamentele waarden en principes van onze oprichter John Dickinson Schneider en zijn vrouw Minnie Schneider. Deze stevige basis, die wij The Schneiders' Legacy noemen, stoelt op de missie, visie en onveranderlijke principes van ons bedrijf.

Onze bedrijfscultuur en onze onveranderlijke principes — waardigheid van de persoon, service, integriteit en rentmeesterschap — zijn leidend voor de beslissingen die wij nemen, de manier waarop we met elkaar omgaan en hoe we onze klanten bedienen. We zijn uiterst betrokken bij onze medewerkers, ons bedrijf en de mensen die elke dag op onze producten en diensten rekenen.

George George

The Schneiders' Legacy komt tot uiting in onze bedrijfscultuur. Het definieert het karakter van ons bedrijf. V. George Maliekel
President en CEO, Hollister Incorporated

Als onafhankelijk bedrijf zijn we er niet op uit om een maximale waarde voor aandeelhouders te genereren. We realiseren ons wel dat winstgevendheid ons in staat stelt te kijken naar de behoeften van professionals in de gezondheidszorg en de mensen die zij bedienen.

Onze missie: het leven de moeite waard en waardig te maken voor mensen die onze producten en diensten gebruiken.

Hollister Incorporated is gericht op het dienen van anderen en onze medewerkers zijn volledig toegewijd aan wie we zijn, wat we doen en hoe we onze doelen bereiken. We kunnen op elk niveau voortdurend zoeken naar betere manieren om ons werk te doen en de efficiëntie en effectiviteit van onze processen te maximaliseren. Onze cultuur van openheid moedigt medewerkers aan om hun problemen of zorgen te uiten en zelf mee te werken aan een oplossing. We zetten ons elke dag maximaal in en werken samen aan de groei en welvaart van ons bedrijf en uiteindelijk aan een betere versie van onszelf.

AssociateSurvey AssociateSurvey

Uit onze laatste medewerkersenquête blijkt dat 80% van de medewerkers een grote betrokkenheid voelt bij het bedrijf. Vergeleken met andere bedrijven is dit een zeer goed resultaat.

Vacatures zoeken

Ontdek alle vacatures die we wereldwijd hebben op onze wervingssite.

Verhalen van medewerkers

Kom erachter hoe het is om een medewerker van Hollister te zijn.

Volg ons

Volg Hollister Incorporated op social media om meer over ons te weten te komen.