Seamus

Seamus

Director, Continence Care Research and Development

Bij Hollister is het motto: geen woorden maar daden.


Ik trad ongeveer vijf jaar geleden bij Hollister in dienst als research en development manager voor continentiezorg omdat ik een enorme kans kreeg om een nieuw team te vormen. Maar wat me hier houdt, is dat mensen echt om het bedrijf en elkaar geven. Dat is al vaak bewezen sinds ik hier ben gaan werken. Deze zorgcultuur maakt Hollister anders dan andere bedrijven waar ik heb gewerkt. 

Hier in het Ierse Ballina werken meer dan 600 mensen en we zijn er allemaal trots op deel uit te maken van Hollister, trots dat het een onafhankelijk, eigen bedrijf van werknemers is en trots dat het bedrijf levensveranderende producten maakt voor mensen die ze nodig hebben. Dat gevoel van trots betekent dat we onze uiterste best doen. 

Onze producten zijn niet bepaald bekend bij andere mensen dan de mensen met aandoeningen waarvoor onze producten bedoeld zijn, maar ze maken een enorm verschil in het leven van onze klanten. We hebben veel mogelijkheden om rechtstreeks met onze klanten te praten, zodat ze kunnen uitleggen wat wel en wat niet werkt. De kleur, grootte en textuur van het product, en hoe het in hun hand past; dit speelt allemaal een rol bij de emotionele reactie van de klant. We ontwerpen producten die elke keer goed moeten werken en moeten voldoen aan de emotionele behoeften van de mensen die ze gebruiken. Bij Hollister werken we elke dag voor onze klanten. Dat maakt ons bescheiden.

We maken het leven waardiger en meer de moeite waard