Stephen

Stephen

Manager, New Product Development

Er is een geweldig gevoel van samenwerking hier bij Hollister - we zijn teamspelers.


Er is prachtig teamwork bij Hollister: we stimuleren een hoog niveau van samenwerking. Wanneer je werkt aan het ontwikkelen van nieuwe producten, heb je vaak geen band met de eindgebruikers van de producten. Hier heeft ons nieuwe productontwikkelingsteam nauw contact met onze klanten en creëert het team medische hulpmiddelen die persoonlijk zijn. Onze producten worden in tassen, rugzakken en badkamers bewaard. Voor de best mogelijke ervaring van onze klanten moeten we allemaal samenwerken aan het ontwerp van producten die bijna onzichtbaar worden in hun leven.

Eerlijk gezegd dacht ik toen ik voor het eerst hoorde over de onaantastbare principes bij Hollister, waardigheid van de persoon, rentmeesterschap, service en integriteit, “ja, ja, dat heb ik allemaal al eerder gehoord.” Maar het is meer dan bedrijfsjargon: het is echt. Voor mij is rentmeesterschap het hoogste principe. Ervoor zorgen dat het bedrijf er beter voor staat dan toen je in dienst trad: ik werk er elke dag aan.

Tijdens mijn vier jaar hier bij Hollister blijft het bedrijf me uitdagen en stelt het me in staat om vooruitgang te boeken en mijn loopbaan te ontwikkelen. Dit is belangrijk voor mij en ik heb enorme kansen gekregen om me zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Ik ben opgeklommen van senior engineer voor ontwikkeling van nieuwe producten tot mijn huidige functie als projectmanager in de ontwikkeling van nieuwe projecten. Het was echt geweldig.

We maken het leven waardiger en meer de moeite waard