Vernon

Vernon

Sales Specialist, Continence/Critical Care

Je krijgt hier bij Hollister meer hulp om succesvol te zijn dan je ooit zou kunnen vragen.


Ik begon mijn carrière als gediplomeerd fysiotherapeut en ben vervolgens overgestapt naar verkoop in een startend bedrijf in medische hulpmiddelen. Toen ik een telefoontje van Hollister kreeg, was ik niet zo bekend met het bedrijf. Ik ontdekte dat Hollister een echte marktleider is op zo veel gebieden, met innovatieve producten die werkelijk de branche veranderen. Hoe meer medewerkers van Hollister ik sprak, hoe meer ik erachter kwam dat Hollister bijna een familie is. Van marketing en onderzoek en ontwikkeling tot management, iedereen trekt samen op om elkaar te helpen succesvol te zijn; het is een teamprestatie. Niemand is op zichzelf gericht. Dus besloot ik dat dit het bedrijf voor mij is.

Als verkoopspecialist ben ik gedreven. Ik wil innovatieve producten verkopen en spannend nieuws vertellen. Hollister geeft me die kansen. Hollister heeft een geweldige naamsbekendheid, een gerespecteerde naam in de branche, en de resources zijn creatief en indrukwekkend. Marketing- en verkoopmaterialen zijn altijd beschikbaar voor ons. Voor onze klanten staan altijd verpleegkundigen en artsen paraat. Maar het belangrijkste is dat Hollister integer werkt. 

Ik werk nu ongeveer een jaar bij Hollister en ik heb daar nog geen dag spijt van gehad. De sleutel tot goede verkoop is producten te hebben die je graag verkoopt, en ik ben blij met mijn fantastische producten. Ik ben ook enthousiast over mijn groeikansen bij Hollister.

We maken het leven waardiger en meer de moeite waard