In hun eigen woorden: Praktijkervaringen van volwassenen met intermitterende katheterisatie

Bekijk de resultaten van een kwalitatieve beschrijvende ontwerpstudie dat barrières en facilitatoren identificeert voor de integratie van intermitterende katheterisatie (IC) in het dagelijks leven van patiënten.

Het integreren van IC in het dagelijks leven kan voor sommige patiënten een uitdaging zijn. Bekijk de resultaten van een wereldwijd onderzoek waarin de gedachten van personen over het uitvoeren van IC werden verkend en barrières en facilitatoren in verband met het succesvolle gebruik van producten voor intermitterende katheterisatie werden geïdentificeerd.

Resultaten bekijken (Engels)


Klik hier om de gebruiksaanwijzing(en) te vinden voor het(de) product(en) in dit artikel.

Blijf op de hoogte — wees als eerste op de hoogte als nieuwe kennis over stoma- en continentiezorg beschikbaar is.

Door Hollister de gevraagde informatie hieronder te verstrekken, stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke* informatie en professionele** informatie voor dit doel om informatie te ontvangen over Hollister-producten, promoties en andere direct-marketingcampagnes.


Toestemming

We weten dat het beschermen van uw persoonlijke informatie belangrijk is en willen ervoor zorgen dat u controle heeft over hoe we de door u verstrekte gegevens gebruiken. Laat ons weten welk serviceniveau u van ons wilt ontvangen (vink alles aan wat van toepassing is):

Om een gepersonaliseerde ervaring van Hollister te ontvangen, waaronder mogelijk contact met een lokale Hollister-vertegenwoordiger op basis van mijn recente toegang tot en navigatie op de website, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

Om de mogelijkheid te hebben om deel te nemen aan Hollister-feedbackprogramma's, zoals enquêtes of product- of service-evaluaties, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

*Persoonlijke informatie: naam, telefoon, e-mailadres
**Professionele informatie: zakelijk e-mailadres, werktelefoon, naam faciliteit, postcode van faciliteit


Uw toestemming is optioneel en u hebt het recht om deze op elk moment in te trekken. Een dergelijke intrekking heeft alleen toekomstig effect. Uw toestemming intrekken of wijzigingen aanbrengen in uw communicatievoorkeuren klik hier.

Meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw wettelijke rechten vindt u in onze volledige Privacyverklaring.