De huid gezond houden | Hollister BE

De huid gezond houden

Uw levenskwaliteit

Om met de deur in huis te vallen: een gezonde huid maakt u gelukkiger. De toestand van de huid rond uw stoma (de peristomale huid genoemd) kan een groot verschil maken in uw comfort en zelfvertrouwen. Huidirritatie en/of jeukende huid rond de stoma kunnen een negatieve impact hebben op uw leven.

We willen u graag helpen huidproblemen te voorkomen. In onze artikelen kunt u lezen hoe u uw peristomale huid gezond kunt houden. Er zijn ook tips over huidverzorging en het voorkomen van lekkage. U kunt ook lezen wat de voordelen van ceramide voor een gezonde huid zijn. U krijgt informatie over hoe u uw stoma en peristomale huid zelf kunt verzorgen. U kunt ook informatie lezen over wanneer u best hulp zoekt om zo huidproblemen te voorkomen.

Kom meer te weten met deze artikelen


Heeft u vragen?

We hebben een lijst samengesteld van veelgestelde vragen samen met een woordenlijst om u te helpen van start te gaan.

De hierin weergegeven informatie is geen medisch advies en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van uw eigen arts of een andere zorgverlener. Deze informatie is niet bedoeld om te worden geraadpleegd bij een medisch noodgeval. Bij een medisch noodgeval dient u te allen tijde persoonlijke medische hulp in te schakelen.