Verhalen van medewerkers van Hollister

Het is onze missie om de kwaliteit van leven van mensen die onze producten gebruiken, naar een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Onze cultuur en onze onveranderlijke principes — waardigheid van de persoon, service, integriteit en rentmeesterschap — leiden ons in de beslissingen die we nemen, de manier waarop we met elkaar omgaan en de manier waarop we onze klanten van dienst zijn. Dat zorgt ervoor dat Hollister zo'n geweldige werkplek is.


Lees de verhalen van medewerkers om te ontdekken hoe het is om medewerker van Hollister te zijn. Ieder verhaal is anders. De overeenkomst in de verhalen is de gedrevenheid in wat we doen en hoe we succesvol zijn in het waarmaken van onze missie. 


Cale

Senior Manager, Global Marketing, Ostomy

Hollister is een verborgen parel: als je er gaat werken, blijf je er.


Ik bracht het grootste deel van mijn leven door in Canada voordat ik verhuisde naar Seattle, Washington om te gaan werken bij een startend bedrijf in medische hulpmiddelen. Toen ik een telefoontje van een recruiter over Hollister Incorporated kreeg, was mijn eerste gedachte dat ik niet stond te springen om te verhuizen naar de omgeving van Chicago voor een bedrijf dat ik niet kende. Maar bij elke stap in het proces van sollicitatiegesprekken werd me duidelijk dat Hollister een unieke cultuur heeft die moeilijk te kopiëren is. Dus pakte ik vier jaar geleden mijn koffers.

In mijn eerste functie kreeg ik de verantwoordelijkheid voor het management van een nieuw onderzoeks- en ontwikkelingsteam dat specifiek was gericht op productinnovatie. Later heb ik overgestapt naar wereldwijde marketing en op dit moment ben ik een senior global marketing manager die verantwoordelijk is voor onze wereldwijde ostomiemerk. De aard van medische hulpmiddelen voor een ostomie is enorm intiem. Daarom is een van de meest lonende dingen van mijn functie dat ik persoonlijk de uitdagingen van onze klanten over de hele wereld kom te weten.

Bij Hollister hebben we vier onaantastbare principes: waardigheid van de persoon, rentmeesterschap, service en integriteit. Het is de echter de waardigheid van de persoon die de toon zet voor alles wat we doen: we geloven erin en we leven ernaar. Dit maakt van Hollister een verborgen parel: als je er gaat werken, blijf je er.

We maken het leven waardiger en meer de moeite waard