Gids voor beoordeling van de peristomale huid voor consumenten

De Gids voor beoordeling van de peristomale huid kan uw stomadragers helpen bij het identificeren en oplossen van veelvoorkomende huidproblemen, en leren wanneer ze contact moeten opnemen met een stomaverpleegkundige.

Als arts begrijpt u de negatieve impact die een peristomale huidcomplicatie (PSC) kan hebben op de kwaliteit van leven van een stomadrager.

De Wound, Ostomy and Continence Nurses Society (WOCN), met een onderwijsbeurs van Hollister Incorporated, heeft een gratis, gebruiksvriendelijk, webgebaseerd hulpmiddel ontwikkeld waarmee uw stomadragers hun peristomale huid kunnen beoordelen op problemen. De Gids voor beoordeling van de peristomale huid voor consumenten is bedoeld voor volwassenen en tieners met een stoma. Het kan stomadragers helpen bij het identificeren van enkele veelvoorkomende huidproblemen, wat ze kunnen doen en wanneer ze contact kunnen opnemen met een wond-, stoma- en continentieverpleegkundige (WIS) voor aanvullende ondersteuning.

Ga naar de Gids voor beoordeling van de peristomale huid (In het Engels)

Bekijk hier de video ´Hoe gebruik je de Gids voor beoordeling van de peristomale huid (In het Engels)

Blijf op de hoogte — wees als eerste op de hoogte als nieuwe kennis over stoma- en continentiezorg beschikbaar is.

Door Hollister de gevraagde informatie hieronder te verstrekken, stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke* informatie en professionele** informatie voor dit doel om informatie te ontvangen over Hollister-producten, promoties en andere direct-marketingcampagnes.


Toestemming

We weten dat het beschermen van uw persoonlijke informatie belangrijk is en willen ervoor zorgen dat u controle heeft over hoe we de door u verstrekte gegevens gebruiken. Laat ons weten welk serviceniveau u van ons wilt ontvangen (vink alles aan wat van toepassing is):

Om een gepersonaliseerde ervaring van Hollister te ontvangen, waaronder mogelijk contact met een lokale Hollister-vertegenwoordiger op basis van mijn recente toegang tot en navigatie op de website, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

Om de mogelijkheid te hebben om deel te nemen aan Hollister-feedbackprogramma's, zoals enquêtes of product- of service-evaluaties, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

*Persoonlijke informatie: naam, telefoon, e-mailadres
**Professionele informatie: zakelijk e-mailadres, werktelefoon, naam faciliteit, postcode van faciliteit


Uw toestemming is optioneel en u hebt het recht om deze op elk moment in te trekken. Een dergelijke intrekking heeft alleen toekomstig effect. Uw toestemming intrekken of wijzigingen aanbrengen in uw communicatievoorkeuren klik hier.

Meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw wettelijke rechten vindt u in onze volledige Privacyverklaring.