Het meten van effecten op de huid van huidplaten

Lees meer over de impact van het verwijderen van de huidplaat op de peristomale huid.


Stomaverpleegkundigen vertellen stomadragers vaak dat de huid rond hun stoma eruit moet zien en aanvoelen als de rest van de huid op hun buik. De peristomale huid heeft echter kans op huiddefect. Huidirritatie kan optreden bij het aanbrengen en verwijderen van de huidplaat. De huid rond de stoma kan ook te maken krijgen met peristomale vochtgerelateerde huidbeschadiging (PMASD), infectie of drukletsel.

Huidplaten zijn ontworpen om opvangsystemen stevig op hun plaats te houden en de peristomale huid te beschermen tegen stoma-uitvloed. Hollister heeft een onderzoek gesponsord om de omvang van het huidirritatie te vergelijken dat het gevolg is van het achtereenvolgens aanbrengen en verwijderen van twee soorten huidplaten, één verrijkt met ceramide en één zonder. Ceramide is een natuurlijk bestanddeel van de menselijke huid dat bijdraagt aan het verminderen van transepidermaal vochtverlies uit beschadigde of geërodeerde huid.

Bekijk de resultaten van het onderzoek (in Engels)

Klik hier om de gebruiksaanwijzing(en) te vinden voor het (de) product(en) in deze case studie.

Blijf op de hoogte — wees als eerste op de hoogte als nieuwe kennis over stoma- en continentiezorg beschikbaar is.

Door Hollister de gevraagde informatie hieronder te verstrekken, stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke* informatie en professionele** informatie voor dit doel om informatie te ontvangen over Hollister-producten, promoties en andere direct-marketingcampagnes.


Toestemming

We weten dat het beschermen van uw persoonlijke informatie belangrijk is en willen ervoor zorgen dat u controle heeft over hoe we de door u verstrekte gegevens gebruiken. Laat ons weten welk serviceniveau u van ons wilt ontvangen (vink alles aan wat van toepassing is):

Om een gepersonaliseerde ervaring van Hollister te ontvangen, waaronder mogelijk contact met een lokale Hollister-vertegenwoordiger op basis van mijn recente toegang tot en navigatie op de website, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

Om de mogelijkheid te hebben om deel te nemen aan Hollister-feedbackprogramma's, zoals enquêtes of product- of service-evaluaties, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

*Persoonlijke informatie: naam, telefoon, e-mailadres
**Professionele informatie: zakelijk e-mailadres, werktelefoon, naam faciliteit, postcode van faciliteit


Uw toestemming is optioneel en u hebt het recht om deze op elk moment in te trekken. Een dergelijke intrekking heeft alleen toekomstig effect. Uw toestemming intrekken of wijzigingen aanbrengen in uw communicatievoorkeuren klik hier.

Meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw wettelijke rechten vindt u in onze volledige Privacyverklaring.