Procedures en producten voor een gezondere huid

Niemand zou last moeten hebben van een rode, jeukende en geïrriteerde huid rond de stoma. Daarom hebben we een reeks activiteiten, producten en middelen ter beschikking gesteld waarmee mensen met een stoma hun huid gezond kunnen houden.

Handige routines voor stomazorg

 

Opvangsystemen kunnen alleen goed aan de huid hechten als de huid rond de stoma gezond is. Om de huid rond de stoma gezond te houden, is het van essentieel belang om een goede reinigingsroutine aan te houden en de stoma regelmatig te meten.

Video bekijken (in engels)

 

Stomaproducten met ceramide

 

Ceramide is een natuurlijk bestanddeel van de huid dat de huid beschermt tegen uitdroging. Het is ook het meest belangrijke ingrediënt van onze CeraPlus™ huidplaat, het enige in zijn soort. Lees meer over de werking van ceramide en hoe daarmee de huid gezond wordt gehouden.

Video bekijken (in engels)

 

Gids voor beoordeling van de peristomale huid


Zelfs als stomadragers en zorgverleners alles volgens de juiste procedures doen, kunnen er nog steeds huidproblemen ontstaan. Dit gebruiksvriendelijke digitale hulpmiddel is ontwikkeld om veelvoorkomende huidproblemen te identificeren, vervolgstappen voor te stellen en aan te geven wanneer er contact moet worden opgenomen met een stomaverpleegkundige.

Gids bekijken (in engels)


Gepersonaliseerde ondersteuning voor u

Maak gebruik van de Hollister diensten voor GRATIS toegewijde stomaondersteuning zolang u die nodig hebt, ongeacht het merk van producten dat u gebruikt.

Heeft u vragen?

We hebben een lijst samengesteld van veelgestelde vragen samen met een woordenlijst om u te helpen van start te gaan.

Getoonde producten

Conform 2™-huidplaat

CeraPlus™ soft convex huidplaat

Moderma Flex™ eendelig ledigbaar stoma opvangzakje

CeraPlu™s-vlakke huidplaat, Lock 'n Roll™-sluiting, tape, filter

Adapt CeraRing™

CeraPlus™