Convexiteit case studies

Gebruik deze case studies om te bepalen wanneer en hoe convexiteit moet worden gebruikt om de resultaten voor uw stomadrager te verbeteren.

Het creëren van een veilige huidplaathechting rond de stoma is sterk afhankelijk van de stomamal van het opvangsysteem. De 'stomamal' beschrijft hoe de huidplat van de stoma wordt geconstrueerd om zich aan te passen aan de vorm van de peristomale huid of deze te hervormen. Dit zorgt ervoor dat er een glad huidoppervlak is voor een veilige hechting van de huidplaat, zelfs als dat er voorheen niet was.

Een veelgebruikte manier om dit doel te bereiken is door een convexe huidplaat te gebruiken. Convexe huidplaten zijn al tientallen jaren beschikbaar en worden veel gebruikt door artsen voor de behandeling van stomadragers met problematische stoma's. Lees hieronder de case studies waarin stomaverpleegkundigen hun ervaringen met convexiteit delen. De case studies kunnen een ander niveau van bewijs leveren om uw klinische praktijk te ondersteunen en u te helpen de gezondheid van de peristomale huid te bevorderen.

 

Convexiteit: Het blootleggen van de ontbrekende bewijzen (in het Engels)

Richtlijnen patiëntbeoordeling voor convexiteit ontwikkelen (in het Engels)

 

Klik hier om de gebruiksaanwijzing(en) te vinden voor het (de) product(en) in deze case studies.

Blijf op de hoogte — wees als eerste op de hoogte als nieuwe kennis over stoma- en continentiezorg beschikbaar is.

Door Hollister de gevraagde informatie hieronder te verstrekken, stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke* informatie en professionele** informatie voor dit doel om informatie te ontvangen over Hollister-producten, promoties en andere direct-marketingcampagnes.


Toestemming

We weten dat het beschermen van uw persoonlijke informatie belangrijk is en willen ervoor zorgen dat u controle heeft over hoe we de door u verstrekte gegevens gebruiken. Laat ons weten welk serviceniveau u van ons wilt ontvangen (vink alles aan wat van toepassing is):

Om een gepersonaliseerde ervaring van Hollister te ontvangen, waaronder mogelijk contact met een lokale Hollister-vertegenwoordiger op basis van mijn recente toegang tot en navigatie op de website, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

Om de mogelijkheid te hebben om deel te nemen aan Hollister-feedbackprogramma's, zoals enquêtes of product- of service-evaluaties, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

*Persoonlijke informatie: naam, telefoon, e-mailadres
**Professionele informatie: zakelijk e-mailadres, werktelefoon, naam faciliteit, postcode van faciliteit


Uw toestemming is optioneel en u hebt het recht om deze op elk moment in te trekken. Een dergelijke intrekking heeft alleen toekomstig effect. Uw toestemming intrekken of wijzigingen aanbrengen in uw communicatievoorkeuren klik hier.

Meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw wettelijke rechten vindt u in onze volledige Privacyverklaring.