Webinar-serie Peristomale huidgezondheid

Lees hoe u peristomale huidcomplicaties van uw stomadragers kunt voorkomen en behandelen.


Hollister-stomazorg: vertrouwelijk

Een nieuwe kijk: Serie over een gezonde peristomale huid

Hollister heeft een serie webinars over de gezonde peristomale huid ontwikkeld om professionele zorgverleners te helpen proactief te zijn bij de preventie en behandeling van peristomale huidcomplicaties (PSC's). Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer de onzichtbare gevolgen van peristomale huidcomplicaties voor de levenskwaliteit en de gezondheidszorg, peristomale jeuk bij afwezigheid van zichtbare huidproblemen, hoe ceramiden kunnen helpen de hechtkracht van de huidplaat te behouden en de relatie tussen transepidermaal waterverlies en de gezondheid van de peristomale huid.

Webinars zijn in het Engels

Klik hier om de gebruiksaanwijzing(en) te vinden voor het (de) product(en) in deze webinar.

 

Programma 1: De onzichtbare impact van peristomale huidcomplicaties

Skin-Health-Webinar-Program-1

De impact van peristomale huidcomplicaties (PSC's) gaat vaak verder dan het ongemak en de beheersingsproblemen die ze voor u en uw patiënten met zich meebrengen. Er zijn ongeziene gevolgen die misschien niet direct duidelijk zijn. Deze educatieve webinar gaat in op de impact van PSC's op de kwaliteit van leven van uw stomadragers, maar ook op de economische impact van complicatiebeheersing binnen uw praktijk en instelling.

Certificaat van afronding voor programma 1 afdrukken

 

 

Programma 2: Peristomale jeuk bij afwezigheid van zichtbare huidproblemen

Skin-Health-Webinar-Program-2

Peristomale huidcomplicaties (PSC's) zijn meestal duidelijk voor de stomadrager en de stomaverpleegkundige. Er zijn echter momenten waarop uw stomadrager een peristomaal huidongemak kan ervaren zonder huidirritatie. Deze educatieve webinar gaat over jeuk van de peristomale huid die optreedt bij een intacte en niet-rode huid. Twee afzonderlijke onderzoeken over het onderwerp peristomale huidsensaties werden beoordeeld en de resultaten worden gepresenteerd.

Certificaat van afronding voor programma 2 afdrukken

 

 

Programma 3: Hoe ceramiden onze denkwijze over peristomale huidgezondheid veranderen

Skin-Health-Webinar-Program-3-Coming-Soon-Removed

Preventie en behandeling van peristomale huidcomplicaties (PSC's) kunnen een grote invloed hebben op de kwaliteit van leven van stomadragers. Deze educatieve webinar zal u meer leren over de gezonde structuur en functie van de peristomale huid en u helpen beter te begrijpen hoe ceramiden een natuurlijk bestanddeel zijn van een gezonde huid en kunnen helpen de huid gezond te houden.

Certificaat van afronding voor programma 3 afdrukken

 

 

Programma 4: Het verband tussen transepidermaal waterverlies en peristomale huidgezondheid - De wetenschap van peristomale huidbeschadiging ontrafelen

Skin-Health-Webinar-Program-4-Coming-Soon-Removed

Heeft u nagedacht over de relatie tussen peristomale vochtgeassocieerde huidbeschadiging (PMASD), peristomale medische kleefgerelateerde huidbeschadiging (PMARSI) en transepidermaal waterverlies (TEWL)? Deze educatieve webinar onderzoekt deze gebieden en geeft een lijst van interventies voor de preventie van peristomale huidcomplicaties en de vermindering van peristomale TEWL.

Certificaat van afronding voor programma 4 afdrukken