Gids voor beoordeling van de peristomale huid voor zorgprofessionals

Gebruik de Gids voor peristomale huidbeoordeling om de bron van veel voorkomende peristomale huidcomplicaties (PSC's) te vinden en de volgende stappen te bepalen.

Als zorgprofessional begrijpt u de negatieve impact die een peristomale huidcomplicatie (PSC) kan hebben op de kwaliteit van leven van een stomadrager.

De Wound, Ostomy, and Continence Nurses Society (WOCN) heeft, met een onderwijsbeurs van Hollister Incorporated, een gratis, gemakkelijk te gebruiken, web-gebaseerd hulpmiddel ontwikkeld, waarmee u de peristomale huid van uw patiënten kunt beoordelen op problemen. De Gids voor de peristomale huidbeoordeling geeft een gestandaardiseerde beoordeling van de huid rond het stoma, geeft waarschijnlijke oorzaken aan van veel voorkomende peristomale huidcomplicaties (PSC's), en schetst eenvoudige opties voor beheer. Het is bedoeld voor gebruik bij volwassenen en tieners.

Ga naar de Gids voor beoordeling van de peristomale huid (in Engels)

Blijf op de hoogte — wees als eerste op de hoogte als nieuwe kennis over stoma- en continentiezorg beschikbaar is.

Door Hollister de gevraagde informatie hieronder te verstrekken, stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke* informatie en professionele** informatie voor dit doel om informatie te ontvangen over Hollister-producten, promoties en andere direct-marketingcampagnes.


Toestemming

We weten dat het beschermen van uw persoonlijke informatie belangrijk is en willen ervoor zorgen dat u controle heeft over hoe we de door u verstrekte gegevens gebruiken. Laat ons weten welk serviceniveau u van ons wilt ontvangen (vink alles aan wat van toepassing is):

Om een gepersonaliseerde ervaring van Hollister te ontvangen, waaronder mogelijk contact met een lokale Hollister-vertegenwoordiger op basis van mijn recente toegang tot en navigatie op de website, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

Om de mogelijkheid te hebben om deel te nemen aan Hollister-feedbackprogramma's, zoals enquêtes of product- of service-evaluaties, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

*Persoonlijke informatie: naam, telefoon, e-mailadres
**Professionele informatie: zakelijk e-mailadres, werktelefoon, naam faciliteit, postcode van faciliteit


Uw toestemming is optioneel en u hebt het recht om deze op elk moment in te trekken. Een dergelijke intrekking heeft alleen toekomstig effect. Uw toestemming intrekken of wijzigingen aanbrengen in uw communicatievoorkeuren klik hier.

Meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw wettelijke rechten vindt u in onze volledige Privacyverklaring.