De klinische ADVOCATE-trial toont het effect aan van een met ceramide verrijkte huidplaat

Bekijk de resultaten van de klinische ADVOCATE-trial, die de impact aantoonde van een met ceramide verrijkte huidplaat op de zorgkosten en de tevredenheid van de stomadrager.


De ADVOCATE-trial is een dubbelblinde, gerandomiseerde, gecontroleerde studie. Het vergelijkt de stomagerelateerde kosten en incidentie van peristomale huidcomplicaties (PSC's) voor een met ceramide verrijkte huidplaat versus een controlehuidplaat.

Dit soort bewijs biedt geloofwaardige gegevens ter ondersteuning van op bewijs gebaseerde klinische besluitvorming. Het toont ook positieve resultaten aan bij het gebruik van een met ceramide geïmpregneerde huidplaat - de CeraPlus™-huidplaat met Remois-technologie.* De CeraPlus™ huidplaat is zorgvuldig samengesteld en verrijkt met ceramide, om een omgeving te creëren waarin een gezonde huid kan gedijen.

Lees dit artikel (In het Engels) in de Journal of Wound, Ostomy, and Continence Nursing om meer te weten te komen over de ADVOCATE-trial. U kunt ook deze video bekijken (In het Engels), waarin de auteurs van het onderzoek hun ervaringen met de deelname aan de trial bespreken en hun klinische visie op de resultaten geven.

*Remois is een technologie van Alcare Co., Ltd.

Klik hier om de gebruiksaanwijzing(en) te vinden voor het (de) product(en) in deze case studie.

Blijf op de hoogte — wees als eerste op de hoogte als nieuwe kennis over stoma- en continentiezorg beschikbaar is.

Door Hollister de gevraagde informatie hieronder te verstrekken, stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke* informatie en professionele** informatie voor dit doel om informatie te ontvangen over Hollister-producten, promoties en andere direct-marketingcampagnes.


Toestemming

We weten dat het beschermen van uw persoonlijke informatie belangrijk is en willen ervoor zorgen dat u controle heeft over hoe we de door u verstrekte gegevens gebruiken. Laat ons weten welk serviceniveau u van ons wilt ontvangen (vink alles aan wat van toepassing is):

Om een gepersonaliseerde ervaring van Hollister te ontvangen, waaronder mogelijk contact met een lokale Hollister-vertegenwoordiger op basis van mijn recente toegang tot en navigatie op de website, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

Om de mogelijkheid te hebben om deel te nemen aan Hollister-feedbackprogramma's, zoals enquêtes of product- of service-evaluaties, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

*Persoonlijke informatie: naam, telefoon, e-mailadres
**Professionele informatie: zakelijk e-mailadres, werktelefoon, naam faciliteit, postcode van faciliteit


Uw toestemming is optioneel en u hebt het recht om deze op elk moment in te trekken. Een dergelijke intrekking heeft alleen toekomstig effect. Uw toestemming intrekken of wijzigingen aanbrengen in uw communicatievoorkeuren klik hier.

Meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw wettelijke rechten vindt u in onze volledige Privacyverklaring.